2.000 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
Menü
Sepetim

Lady Saraylı Sindirella Ütü Masası (Kumaş Rengi Temsilidir)

Barkod : 8695849002067
Ürün Kodu : SRY.2203
1.052,37 TL
Fiyat Alarmı
Süper Hızlı Kargo
2000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo
19.10.2024 tarihine kadar kargoda
1.052,37 TL

Lady Saraylı Sindirella Ütü Masası (2203) ile Ütü Keyfini Yeniden Keşfedin!

Ütü yapmak, artık Lady Saraylı Sindirella Ütü Masası (2203) ile bir zevke dönüşüyor! Şık tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle ütü deneyiminizi baştan sona değiştirecek bu ütü masası, ev işlerinizi kolaylaştırırken aynı zamanda yaşam alanınıza da estetik bir dokunuş katacak.

Sindirella Ütü Masası'nın Büyüleyici Özellikleri:

Otomatik Yükseklik Ayarı: 60-90 cm arasında otomatik kol sayesinde kolayca ayarlanabilen yüksekliği ile boyunuza en uygun pozisyonda ütü yapmanızı sağlar, bel ve sırt ağrılarınızı minimuma indirir.
Geniş ve Dayanıklı Ütüleme Yüzeyi: 38 x 120 cm ölçülerindeki perfore preslenmiş ütü tablası, her türlü giysi ve ev tekstilini rahatlıkla ütülemenize olanak tanır.
Dayanıklı ve Şık Tasarım: Tamamı elektrostatik fırınlanmış toz boya ile kaplanan metal gövdesi, uzun yıllar paslanmadan ve yıpranmadan kullanım sunar. Renkli ve parlak pamuklu kumaşı ise göz alıcı bir görünüm sağlar.
Yanmaz Silikonlu Ütülük: Ütünüzü güvenle yerleştirebileceğiniz yanmaz silikonlu ütülük, ütüleme sırasında oluşabilecek kazaları önler.
Kolay Taşıma ve Depolama: Katlanabilir yapısı sayesinde yerden tasarruf sağlar, kullanmadığınız zamanlarda kolayca saklayabilirsiniz.




Kargonuz teslim edildiğinde, ürünün paketinde deformasyon veya ürüne zarar verebilecek bir durum söz konusu ise, kargo görevlisi ile birlikte paketi açarak ürünlerinizin durumunu kontrol ediniz. Ürünlerinizde bir hasar gördüğünüz takdirde, kargo yetkilisinden tutanak tutmasını isteyiniz ve paketi teslim almayınız. Tutanak tutulan ürünler kargo firması tarafından bize ulaştırılacak ve ürünlerin değişimi yapılacaktır. Değişim veya iade işleminiz için destek hattımıza ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Sipariş oluşturduğunuz ürünler satın alma ekranlarında size gösterilen tarih / tarihler arasında kargoya teslim edilecektir.


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.